Мислех си

Мислех си – а може би, ако толкова искаш да имаш до себе си някой, който да е там за теб – да се грижи за теб, да те хване когато се подхлъзнеш и тръгнеш да падаш.

Мислех си – а може би първо трябва ти да спреш да си силен? Да пробваш да бъдеш слаб, да се оставиш да паднеш. И тогава, мислех си, ако има Бог или съдба, или карма, тогава ще се окаже, че човекът е там и ще се появи, и ще те хване.

Мислех си.

После се сетих.

Как като бях 15-16 годишна и едно лято се возех в претъпкан автобус. Нали се сещате – София, лято, претъпкан автобус. А на мен ми прилоша, за секунди нещо стана с кръвното ми и припаднах. Обикновенно в претъпкан софийски автобус няма къде и една стотинка да падне. Но се оказа, че като припадаш винаги може да се намери място. Така де – направиха ми място, да тупна на пода в цял ръст.

Та си мисля- когато падаш, обикновено няма никой. Няма кой да те хване. Няма. Има само място за падане.

Advertisements

2 Коментари

 1. njakoj said,

  юни 13, 2009 at 3:26 am

  ima koj

 2. Tim said,

  юни 15, 2009 at 9:12 am

  Абе може би не е точно/само така. По скоро не можеш да получиш това което искаш по начина по който го искаш. Респективно – има кой да те хване, но понякога той не е там където/когато падаш или на теб ти се иска той да е Друг/ия. Когато паднеш най малкото може винаги да разчиташ на роднините си и на тесен кръг приятели. Разбира се приятелите ни понякога ни разочароват но поякога пък познатите ни изненадват приятно, та резултатът пак е същия. Има ли желание начин ще се намери. Може би по важното е да си даваме сметка какво се случва/случило с нас try again and never give up
  И т.н и т.н :Р


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: